הרצאה לסטודנטים על GMP במפעלי מזון

העברתי הרצאה לסטודנטים על GMP במפעלי מזון בעקבות Recalls רבים שהיו לאחרונה במפעלי מזון רבים שגם הגיעו לתקשורת.

הנה כמה תמונות שימחישו את ההתלהבות שלי מהנושא ומהעניין הרב שהסטודנטים גילו.
 
זוהי הנאה גדולה לחזור ולהרצות בפני סטודנטים, שעומדים לסיים את לימודיהם ולצאת לעבוד בתחום המזון ושאת חלקם אני כנראה גם אפגוש במפעלים באזור הצפון, אותם אני מלווה בתחום התקינה והאיכות.
 
הרצאה על GMP במפעלי מזון

מה היה בהרצאה על ניהול GMP במפעלי מזון:

הוזמנתי להרצות בפני סטודנטים שנה שלישית מהחוג למזון במכללת תל חי. חשפתי בפניהם מה זה GMP, איך מטמיעים אותו במפעלי מזון ואיך בעזרת ניהול GMP נכון אפשר להימנע מבעיות ומהחזרות – Recalls של מוצרים, וכמובן לשמור על איכות המזון שמגיעה ללקוחות.

הסטודנטים הביעו התעניינות רבה שאלו שאלות רבות, בנושא GMP  ובנושאי רגולציה עולמית שאנו ב-"שיאא מערכות ניהול" מתמחים בהם. 

עובדים יחד איתכם כדי להגיע לכל היעדים במהירות ובהצלחה!

 
אנו מומחים לתחום תקני איכות, עובדים לאורך שנים עם לקוחותינו ועוזרים להם להוסיף עוד תקני איכות שפותחים עבורם שווקים חדשים ואפשרויות עסקיות בארץ ובעולם.
 
רוצים לשמוע עוד על תקן GMP ועל הטעמת תקני איכות אחרים?
צרו איתנו קשר>> 04-690-4949
 
 
שלכם,
רפי נחמני וצוות שיאא מערכות ניהול 

אנשים שקראו מאמר זה התעניינו גם ב: