הטעמת תקן ISO 22000 במפעל מזון

מפעל שרוצה להגיע לעוד לקוחות צריך תקני איכות מתאימים!
מפעל זארובי, מפעל לתבלינים בעפולה קיבל החלטה אסטרטגית לפרוץ לשווקים חדשים בארץ ובחו"ל ולכן החליט להתחיל בהטמעת תקן בטיחות מזון ISO 22000 והרחבת רישיון יצרן, ובחר בנו ללוות אותו בהטמעת התקן במפעל בעזרת ארגון המעו"ף בעפולה – הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים  מטעם משרד הכלכלה.

הגענו למפעל, חמי ואני כדי לבדוק מה קיים במפעל ומה צריך לעשות ולשפר כדי להגיע לדרישות התקן.

זארובי הוא מפעל יצרני העוסק בייצור ושיווק של: פיצוחים ואגוזים קלויים וטבעיים, פירות יבשים, תבלינים ומתוקים וגם קפה שחור במגוון סוגים ומארזים.

אנו מברכים את מר חאלד זארובי על המהלך הנכון ליישום מערכת ניהול עפ"י העידן החדש.

הטעמת תקן ISO 22000 במפעל מזון - שיאא מערכות ניהול

אנו בשיאא מערכות ניהול, מלווים חברות וארגונים מעל 22 שנים בתחום ניהול תקני ISO בארגון.
נשמח לעזור, לייעץ וללוות אתכם בתהליכים אלו. צרו איתנו קשר בטלפון: 04-6904949.

אנשים שקראו מאמר זה התעניינו גם ב: